עד העצם

עד העצם

עד העצם היא חלוצת מסעדות הבשר האיכותי בארץ. הראשונה שייבאה את המונח "רמת עשייה", הראשונה שהכניסה
לתפריטה מנות בשר איכותיות, הראשונה שהציגה בפני הקהל בארץ מנות שהן היום שגורות בפי כל כמו חלת בצל וכנפיים.
הסניף הראשון של עד העצם הוקם בהרצליה פיתוח בשנת 1998, עוד כשבסביבה לא היה דבר מלבד מוסכים ומפעלים.
הסניף בכפר סבא נפתח בקונספט חדש וצעיר.
המסעדה מציגה מראה חדש, מנות חדשות שתייה במילוי חופשי, קוקטיילים, ובירות בוטיק.

כניסה לאתר   הזמן שולחן בסניף הרצליה   הזמן שולחן בסניף בכפר סבא
עד העצם תמונת אווירה