מסעדת שף בתל אביב. בימי רביעי המקום פתוח לקהל הרחב ובשאר ימי השבוע המקום מתאים לאירועים, תכניות בישול ועוד. בתפריט ניתן למצוא מנות שף מגוונות, קוקטליים ועוד.
בחצר של אלה ממוקמת במושב שדי תרומות בעמק המעיינות (עמק בית שאן). המסעדה ממוקמת בתוך המשק החקלאי, היכן שהמשפחה מגדלת תבלינים וירקות אורגניים. היא נפתחה מתוך רצון לשמר את המאכלים הכורדיים המסורתיים.
יירן הוא הבראסרי הבווארי הראשון בישראל - בר מסעדה שמגיש לכם מנות אוסטריות וגרמניות קלאסיות. בביירן תמצאו חוויה בווארית אמיתית: שניצל טוב, פירה עשיר ובירה צוננת שזורמת כמים. השניצל בגודל הצלחת, ומוגש עם פירה ומגוון סלטים בוואריים מסורתיים.
שיפודי בילו הינה מסעדת בשרים טובה וותיקה, בעלת מוניטין של כ- 15 שנה, הממוקמת בצומת בילו (ליד רחובות). מסעדת שיפודי בילו מתמחה בעיקר בבשרים על האש, אך מציעה גם מבחר עצום (כ- 20 סוגים) של סלטים מובחרים וטריים, הנעשים במקום מידי יום, מחומרי הגלם האיכותיים ביותר.
ביסטרו 111 מעוצב תחת השפעות רטרו פריזאיות. תפריט עשיר הכולל בתוכו מגוון מנות כגון: דגים, בשרים, פסטות, סלטים, מרקים ועוד.
במתחם האירועים והכנסים של "מול הפארק" ברעננה נפתחה בקיץ 2011 מסעדה חדשה איכותית וכשרה למהדרין, "ביסטרו בר 267" שמה. המסעדה מעוצבת ומרווחת, ומתאימה במיוחד לקיום אירועים מוצלחים. במתחם המסעדה שני חדרי V.I.P מאובזרים, ההולמים עריכת כנסים, ישיבות עסקים ואירועים משפחתיים כמו יום הולדת, יום נישואין, בר ובת מצווה. תפריט המסעדה כולל: פוקאצ'ות טריות וטעימות הישר מהטאבון, מנות ראשונות מגוונות (כמו: פטה כבד עם ריבת בצל וצנימים או קרפצ'יו סינטה עם רוקט בליווי לימון ושמן זית), דגים טריים (כדוגמת: אמנון, בורי, דניס ועוד), המבורגרים איכותיים (ביניהם: המבורגר אנגוס), קבב טלה איכותי תוצרת הבית, והעיקר – נתחי עגל מובחרים, מיושנים ומצוינים, שטופלו כהלכה (כמו אנטריקוט אנגוס משובח) ועוד ועוד. בשעות היום מוגשות במקום ארוחות עסקיות משתלמות. לנוחות אורחי המקום – חנייה חופשית.